dimarts, 21 de juny del 2011

El nostre glogster

M’agradaria compartir amb tots vosaltres el glogster que el nostre grup va realitzar per poder mostrar, d’una forma creativa i original, tota la feina que vàrem dur a terme per elaborar i dur a la pràctica el nostre musical.

Abans de tot m’agradaria dir que m’ha semblat una eina molt bona per a treballar i molt novadora. Tot i això, aquesta qüestió hem va transmetre, al principi, una mica de por ja que és una eina molt nova i que, fins aleshores, mai havia utilitzat.

Però poc a poc, i amb l’ajuda de tots, vam poder anar donant-li forma al nostre glogster posant-li fotografies, vídeos o adjuntant les adreces dels diferents portafolis de cadascun dels integrants de l’equip. Així doncs, vam considerar oportú donar a conèixer unes altres facetes de les persones que formen aquest grup.

Un altre dels aspectes que crec que és important d’aquest format és la possibilitat que ofereix de poder observar-lo i mostrar-lo en qualsevol lloc on et trobis en aquell moment sempre hi quan comptis amb un ordinador o qualsevol altre dispositiu que permeti la seva visualització. D’aquesta manera, amb aquest glogster, no ens caldrà portar sempre a sobre els diferents vídeos quan els vulguem ensenyar a algú, si no que, només fent un clic a la pàgina web, hi podrem accedir als diferents continguts.

Per tot això, us convido a tots els lectors donar un cop d’ull al glogster del grup Ànima de Color i ha gaudir de les fotografies i dels vídeos de l’obra musical que vàrem dur a terme farà uns mesos:


Glogster Ànima de color

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada